top of page

Spill - Gaming - Dataverden

 

Vi kan hjelpe deg til å forstå spillverden bedre, enten om du skal lage produkter til den, bruke det i undervisning eller du har noen som sliter med å komme seg bort fra dette. Vi har lang erfaring som profesjonelle spillere med en rekke titler i mesterskap og har drevet flere spillmiljø på nettet.  

  • Konsulent: Vi gjør jobben delvis eller fullstendig.

  • Rådgiving: Vi veileder og kommer med gode råd.

  • Trening: vi trener og lærer opp deres ansatte i spill verden.

Spill på forskjellige plattformer har fått negative omtaler fra flere hold siden spill ble allemannseie. Det finnes mange typer spill, og lek og spill har alltid vært i menneskets natur, lenge før elektroniske dataspill så dagens lys.

I de siste 10 årene har spillene blitt større, fått mer innhold, rikere historie, og blitt mer interaktive. Spillere møtes over tale-tjenester, som Discord, Skype og Teamspeak, og samles i store spillkonvensjoner som BlizzCon og MineCon, for å møte andre spillere og personer med felles interesse.

 

Vi kan hjelpe kunder å gi en oversikt over hva spill kan bidra med. Spill som medium kan være både lærerikt og gøy. Mange spill er veldig sosiale og gir deg nye venner over hele verden, uansett bakgrunn. Vi kan også hjelpe deg å forstå verdiene som spill gir barn som sliter å komme seg vekk fra spill verden. Ved å forstå disse verdiene kan man lettere hjelpe barnet til å ta kontroll over situasjonen selv.

Eksempel:

  • Utdanning. Spill som motiverer til læring.

  • Sosialt. Spill som gir deg nye venner.

  • Hva betyr spill for barn

  • Få barn tilbake på skolebenken

Pris:

800 kr pr time + mva                                                                             

bottom of page