top of page

Innovasjon

Ser du etter et miljø eller noen som tenker utenfor boksen, da har du kommet rett sted. Vi elsker å tenke nytt og annerledes, og liker å gå mot strømmen. 

  • Konsulent: Vi gjør jobben delvis eller fullstendig.

Innovasjon av nye produkter, tjenester eller produksjonsprosesser er betegnelse på menneskeskapt endring av verdiskapende aktiviteter. Sammen kan vi se fremover og finne nye måter å bruke eksisterende teknologi på eller tenke ut helt ny teknologi ingen har våget å tenke på før. Vi liker å presse grensene og sette mål som kan virke umulige å nå. 

Basert på vår erfaring er ingenting umulig, alt er mulig før eller siden. Som oftest ligger mulighetene rett foran nesen på deg og du har ideer inni deg som du ikke er klar over. Ved hjelp av riktige metoder kan vi hjelpe deg å systematisere og få ut de ideene du eller dere har. Kom gjerne og presenter deres ide for oss for å få en tilbakemelding på hvordan den kan realiseres. 

Vi jobber jevnlig med ny innovasjon i Tema Innovasjon til eget bruk og ser på dette som selve hjertevirksomheten i selskapet vårt.

​​

​​

Eksempler:

  • Nytt produkt

  • Ny tjeneste

  • Ny produksjonsprosess

  • Nytt bruksområde

Pris:

1000 kr pr time + mva                                                                           

bottom of page